VM-STÄMNING I HALMSTAD ARENA!

Känn på VM-temperaturen i Halmstad Arena och se det svenska herrlandslaget i bordtennis spela EM-kval mot Danmark – och tävla om biljetter till bordtennis-VM! Tisdag 27 februari, Halmstad Arena, från kl. 17.30, matchstart 18.30 – fritt inträde.

Är du redo att vara med och skapa VM-stämning? Anmäl dig nedan!

Det är mindre än tre månader kvar till det största idrottsevenemanget någonsin i Halmstad – lag-VM i bordtennis, 29 april-6 maj. Men redan den 27 februari finns chansen att få ett smakprov på VM-stämningen när det svenska herrlandslaget spelar EM-kval mot Danmark i Halmstad Arena.

Upplev VM-känslan!
Utmana dina vänner i bordtennis, träffa VM-maskoten Halmoo och känn på VM-bucklan! Klockan 17.30 öppnar VM-förfesten i piazzan i Halmstad Arena. Det finns också möjlighet att köpa VM-biljetter och souvenirer i VM-shoppen.

Heja fram våra blågula stjärnor!
Se det svenska herrlandslaget testa VM-formen i EM-kvalet mot Danmark – upplev farten och spänningen – och lär känna våra blågula VM-spelare. Tillsammans kan vi fixa en blågul seger och ta första steget mot ett oförglömligt VM i Halmstad!

Tävla om VM-biljetter!
Det är fritt inträde – och samtidigt har du chansen att vinna fribiljetter till VM-premiären. För att vara med och tävla krävs att du anmäler dig, antingen här på sidan, eller på plats i Halmstad Arena innan matchstart. Du måste givetvis vara på plats i Halmstad Arena under EM-kvalmatchen för att kunna vinna.
Villkor: Din anmälan är inte bindande, men den underlättar för oss att planera arrangemanget. Du är också med och tävlar om VM-biljetter. Vi förbehåller oss rätten att skicka kompletterande VM-information till dig via mejl. Dina personuppgifter hanteras i enlighet med Personuppgiftslagen.

VILLKOR