VM-STÄMNING I HALMSTAD ARENA!

Känn på VM-temperaturen i Halmstad Arena och se det svenska herrlandslaget i bordtennis spela EM-kval mot Danmark – och tävla om biljetter till bordtennis-VM! Tisdag 27 februari, Halmstad Arena, från kl. 17.30, matchstart 18.30 – fritt inträde.

Är du redo att vara med och skapa VM-stämning? Anmäl dig nedan!

Det är mindre än tre månader kvar till det största idrottsevenemanget någonsin i Halmstad – lag-VM i bordtennis, 29 april-6 maj. Men redan den 27 februari finns chansen att få ett smakprov på VM-stämningen när det svenska herrlandslaget spelar EM-kval mot Danmark i Halmstad Arena.

Upplev VM-känslan!
Utmana dina vänner i bordtennis, träffa VM-maskoten Halmoo och känn på VM-bucklan! Klockan 17.30 öppnar VM-förfesten i piazzan i Halmstad Arena. Det finns också möjlighet att köpa VM-biljetter och souvenirer i VM-shoppen.

Heja fram våra blågula stjärnor!
Se det svenska herrlandslaget testa VM-formen i EM-kvalet mot Danmark – upplev farten och spänningen – och lär känna våra blågula VM-spelare. Tillsammans kan vi fixa en blågul seger och ta första steget mot ett oförglömligt VM i Halmstad!

Tävla om VM-biljetter!
Det är fritt inträde – och samtidigt har du chansen att vinna fribiljetter till VM-premiären. För att vara med och tävla krävs att du anmäler dig, antingen här på sidan, eller på plats i Halmstad Arena innan matchstart. Du måste givetvis vara på plats i Halmstad Arena under EM-kvalmatchen för att kunna vinna.
Villkor: Din anmälan är inte bindande, men den underlättar för oss att planera arrangemanget. Du är också med och tävlar om VM-biljetter. Vi förbehåller oss rätten att skicka kompletterande VM-information till dig via mejl. Dina personuppgifter hanteras i enlighet med Personuppgiftslagen.

VILLKOR

Register now!

Please register for our newsletter where you will receive exclusive news about the LIEBHERR World Table Tennis Championships 2018 in Halmstad Arena. 

You have successfully signed up to our mailing list. Please check your inbox to confirm that you want to subscribe to our mailing list.